Wat we doen

Vrolick biedt zìjn diensten aan in een groot deel van het land. Gezien onze vestigingsplaats Haarlem vinden de meeste werkzaamheden plaats in Noord-Holland. Informeert u naar onze mogelijkheden.

Allround
Wij zijn een allround bouwbedrijf met vele klanten op de particuliere markt, maar hebben ook ervaring met het (ver)bouwen, renoveren van utiliteitsbouw.
We hebben verbouwingen gerealiseerd in samenwerking met architecten, bouwbegeleiders en constructeurs en al vele hoogwaardige projecten opgeleverd. We maken heldere offertes en werken indien gewenst ook op regiebasis.

Gecertificeerde onderaannemers
Wij werken alleen met gecertificeerde onderaannemers. Voor elke klus wordt het meest optimale team samengesteld. Ons vaste netwerk bestaat uit een loodgieter, elektricien, stukadoor, metselaar, tekenaar, constructeur, tegelzetter en stoffeerder.  Wij voeren bouw en timmerwerkzaamheden voor u uit en coördineren de planning en de kwaliteit van al onze onderaannemers.

Flexibel en klantgericht
Vraagt uw klus om specifieke kennis? Ons netwerk is groot. Wij kunnen daardoor vlot ingaan op veranderende situaties of wensen. Korte lijnen en klantgericht denken, dat is Vrolick.

Werkwijze
Wij spreken met u grondig uw wensen en eisen door en we bespreken de mogelijke opties. Daarna maken wij een overzichtelijke offerte waarin de kosten voor afzonderlijke werkzaamheden helder worden weergegeven.

STABU–systematiek
Wij hanteren STABU–systematiek; dit geeft een duidelijk overzicht voor architecten en bouwbegeleiders bij aanbestedingen met bestek en tekeningen.
Daarna bespreken we met u de aangeboden offerte, en passen de offerte desgewenst aan.

Samenstelling team van alleen erkende installateurs
Na ontvangst van de getekende offerte, stellen wij het optimale team samen met (alleen erkende) installateurs uit ons netwerk en gaan we de uit te voeren werkzaamheden plannen en voorbereiden om een zo efficiënt mogelijke verbouwing te kunnen realiseren.

Bouwen, verbouwen en renoveren
We zijn een allround aannemingsbedrijf en kunnen werken van elk formaat aan. Niets is ons te gek. Voorbeelden:
– uitbouw aan uw woning
– dakkapel
– opbouw op uw woning
– constructieve werkzaamheden t.b.v. muur doorbraken, uitbouwen, verwijderen van dragende muren etc.
– het plaatsen van constructieve portalen met en zonder onderslag
– complete renovatie van uw herenhuis of grachtenpand
– het ‘opfrissen’ van uw badkamer
– de installatie van een nieuwe CV met nieuwe radiatoren
– restauratiewerkzaamheden
– schilderen van de kozijnen van uw woning
– het latexwerk van uw kantoor

Verzorgen van het gehele bouwtraject
Indien u met Vrolick gaat (ver)bouwen kunnen wij de bouw volledig voor u uit handen nemen. Indien gewenst zelfs de voorbereidende werkzaamheden. Wij hebben in ons netwerk voldoende kennis; architecten, bouwkundig tekenaars, constructeurs, bouwbegeleiders, adviesbureaus etc. etc.
U staat er niet alleen voor, wij denken met u mee, als u dat wilt!

Goede planning, nette werkvloer
Verbouwen lijdt tot overlast, maar dat wordt tot een minimum beperkt. Goede planning voor logistiek, materiaal, materieel en personeel zal leiden tot een geoptimaliseerd bouwproces. Een opgeruimde werkvloer, geen schallende radio’s, een geveegde stoep, een afgedekte container. We laten u niet met onze rotzooi achter, en ook de overlast voor uw buren zal tot minimaal worden beperkt.

Duurzaam en groen bouwen
Vrolick denkt graag mee en adviseert over duurzaam en verantwoord bouwen, het terugdringen van energieverbruik door bijvoorbeeld isolatie, warmte terugwinning, groene daken, zonnecollectoren en besparing op watergebruik. Wij hebben de kennis of laten ons adviseren door (erkende) onderaannemers en partners. Een goed milieu begint bij jezelf; Vrolick probeert zoveel mogelijk afval gescheiden af te voeren, zodat bij de afvalinzamelaar de producten kunnen worden gerecycled. Tijdens het recyclen wordt er van bouw- en sloopafval nieuwe bouwgrondstoffen gemaakt en duurzame energie wordt opgewekt.

Offerte aanvragen?
Hier vindt u onze contactgegevens.