Wat we doen

Gezien onze vestigingsplaats Haarlem vinden de meeste werkzaamheden plaats in Noord-Holland. We werken graag in Haarlem, Bloemendaal, Heemstede en Aerdenhout, maar voor een mooie klus zijn we bereid iets verder te reizen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden, bel 023 531 4892.

Allround
Wij zijn een allround bouwbedrijf met vele klanten op de particuliere markt, maar hebben ook ervaring met het (ver)bouwen en renoveren van utiliteitsbouw.
We hebben verbouwingen gerealiseerd in samenwerking met architecten, bouwbegeleiders en constructeurs, en al vele hoogwaardige projecten opgeleverd. We maken heldere offertes en werken indien gewenst ook op regiebasis.

Gecertificeerde onderaannemers
Wij werken alleen met gecertificeerde onderaannemers. Voor elke klus wordt het meest optimale team samengesteld. Ons vaste netwerk bestaat uit een loodgieters, elektriciens, stukadoors, metselaars, architecten en bouwkundig tekenaars, constructeurs, tegelzetters en stoffeerders.  Wij voeren bouw en timmerwerkzaamheden voor u uit en coördineren de planning en de kwaliteit van al onze onderaannemers.

Flexibel en klantgericht
Vraagt uw klus om specifieke kennis? Ons netwerk is groot. Wij kunnen daardoor vlot ingaan op veranderende situaties of wensen. Korte lijnen en klantgericht denken, dat is Vrolick.

Werkwijze
Heeft u uw plannen al laten uitwerken? Dan maken we graag een afspraak met u. Wij spreken met u grondig uw wensen en eisen door en we bespreken de mogelijke opties. Daarna maken wij binnen 3 tot 4 weken een overzichtelijke offerte waarin de kosten voor afzonderlijke werkzaamheden helder worden weergegeven.
Wij kunnen u ook in contact brengen met architecten, bouwkundig tekenaars en constructeurs zodat u met een grondige voorbereiding kunt starten.

STABU–systematiek
Wij hanteren STABU–systematiek: dit geeft een duidelijk overzicht voor architecten en bouwbegeleiders bij aanbestedingen met bestek en tekeningen.
Daarna bespreken we met u de aangeboden offerte en passen de offerte desgewenst aan. Soms is het even zoeken om uw wensen en uw budget te matchen.

Samenstelling team van alleen erkende installateurs
Na ontvangst van de getekende offerte, stellen wij het optimale team samen met (alleen erkende) installateurs uit ons netwerk en gaan we de uit te voeren werkzaamheden plannen en voorbereiden. Zo kunnen we een zo efficiënt mogelijke verbouwing realiseren.

Bouwen, verbouwen en renoveren
We zijn een allround aannemingsbedrijf en kunnen aanvragen van elk formaat aan. Niets is ons te gek. Voorbeelden:
– uitbouw aan uw woning
– opbouw op uw woning
– constructieve werkzaamheden t.b.v. muurdoorbraken, uitbouwen, verwijderen van dragende muren etc.
– het plaatsen van constructieve portalen met- en zonder onderslag
– complete renovatie van uw herenhuis of grachtenpand
– het ‘opfrissen’ van uw badkamer(s) bij een deelrenovatie of volledige renovatie
– de installatie van een nieuwe CV met nieuwe radiatoren
– het vervangen van uw bouwkundige houten vloer voor een goed geïsoleerde schuimbetonvloer met vloerverwarming
– restauratiewerkzaamheden
– schilderen van de kozijnen van uw woning
– het latex-werk van uw kantoor

De projecten die we uit voeren starten vanaf circa € 50.000,- en kunnen oplopen op tot ca. €1.000.000,- als aanneemsom.

Verzorgen van het gehele bouwtraject
Indien u met Vrolick gaat (ver)bouwen kunnen wij de bouwwerkzaamheden voor u volledig uit handen nemen. Indien u dat wenst nemen wij ook de voorbereidende werkzaamheden uit handen. Wij hebben in ons netwerk voldoende kennis: architecten, bouwkundig tekenaars, constructeurs, bouwbegeleiders, adviesbureaus, etc. U staat er niet alleen voor, wij denken met u mee, als u dat wilt!

Goede planning, nette werkvloer
Verbouwen lijdt tot overlast, maar dat wordt door ons tot een minimum beperkt. Goede planning voor logistiek, materiaal, materieel en personeel zal leiden tot een geoptimaliseerd bouwproces. Een opgeruimde werkvloer, geen schallende radio’s, een geveegde stoep, een afgedekte container. We laten u niet met onze rotzooi achter, en ook de overlast voor uw buren zal tot een minimum worden beperkt.

Duurzaam en groen bouwen
Vrolick denkt graag mee en adviseert over duurzaam en verantwoord bouwen, het terugdringen van energieverbruik door bijvoorbeeld isolatie, warmte terugwinning, groene daken, zonnecollectoren en besparing op watergebruik. Wij hebben de kennis of laten ons adviseren door (erkende) onderaannemers en partners. Een goed milieu begint bij jezelf: Vrolick probeert zoveel mogelijk afval gescheiden af te voeren, zodat bij de afvalinzamelaar de producten kunnen worden gerecycled. Tijdens het recyclen wordt er van bouw- en sloopafval nieuwe bouwgrondstof gemaakt en duurzame energie opgewekt.

Offerte aanvragen?
Vul ons aanvraagformulier in.