Uitbouw Stuurboord in Almere

Schuifpuien met in boeideel geïntegreerd zonnescherm en een prachtig uitzicht
De in het boeideel geïntegreerde Luxaflex zonneschermen
2
Het nieuwe balkonhek op de eerste verdieping, met glas en RVS.
Het dakoverstek en de vijfde schuifpui ter plaatse van de fitnessruimte
Het dakoverstek en de vijfde schuifpui ter plaatse van de fitnessruimte
Vier van de vijf schuifpuien in de achtergevel van de nieuwe uitbouw. Uitvoering compleet met Luxaflex zonneschermen en Renson screens. Allemaal bedienbaar met het aangelegde domotica systeem.
Één van de vijf schuifpuien in de achtergevel
Detail; schuifdeur achter gevel
De nieuwe erker aan de voorgevel
Nieuwe voordeur, met dezelfde profilering als de garagedeur
De nieuwe schuifpui in de zijgevel van de woning. En de zijgevel van de uitbouw.
Schuifpuien met in boeideel geïntegreerd zonnescherm thumbnail
1 thumbnail
2 thumbnail
3 thumbnail
4 thumbnail
5 thumbnail
6 thumbnail
7 thumbnail
detail thumbnail
voor erker IMG_4496 thumbnail
voordeur IMG_4499 thumbnail
zijgevel thumbnail

Betreft een grote renovatie en het creëren van een uitbouw van ca. 16m x 2,5m. Tevens zijn er 6 nieuwe schuifpuien geplaatst met in de kozijnen geïntegreerde Renson screens tegen zon en insecten en in het boeideel geïntegreerde Luxaflex zonneschermen.

De gehele woonkamer, keuken op de begane grond is gerenoveerd. Nieuwe binnendeuren en kozijnen, zoals dubbele pendeldeuren tussen hal en woonkamer en ook  een schuifdeur-systeem waarvan de deur in de wand schuift tussen woonkamer en werkkamer. De woning is grotendeels van nieuwe elektra waarbij alle elektrische onderdelen zijn te bedienen middels een domotica systeem.  Bij een Domotica systeem kan men alle aangesloten elektrische onderdelen via een centraal systeem bedienen. Er zijn enkele TFT schermpjes in de woning geplaatst, enkele draadloze afstandsbedieningen en er zijn tevens mogelijkheden om bediening via een telefoon-app uit te voeren. Voor de woonkamer en keukenvloer is voor een  combinatie van vloertegels en houten vloerdelen gekozen, de gehele vloer is voorzien van vloerverwarming.

Een deel van de garage is omgebouwd naar fitnessruimte zodat de opdrachtgevers thuis aan hun conditie kunnen werken.
De fitnessruimte heeft, net als de uitbouw in woonkamer en keuken, fantastisch uitzicht op het water. Op de verdieping hebben we twee nieuwe luxe badkamers gerealiseerd en is de ouder slaapkamer ook onder handen genomen. Hier hebben we onder andere een nieuw balkonhek geplaatst.